Онлайн тестування на знання державної мови для держслужбовців


тести по держмові онлайн

Державний службовець, який вільно володіє державною мовою, повинен добре розуміти її структуру, знати особливості її словникового складу та граматичної будови, правила написання слів та їх використання в різних функціональних стилях, зокрема в офіційно-діловому.

Національним агентством з питань державної служби розроблені приклади тестових питань (5 тестів по 25 питань), на основі яких учбові заклади, уповноважені проводити атестацію щодо вільного володіння державною мовою, розробляють свої тестові питання, але практика показує, що вони значно не відрізняються. На нашому сайті Ви можете пройти пробне онлайн тестування.



В даному онлайн тестуванні буде запропоновано 25 питань з прикладів Нацагентства, за кожну правильну відповідь виставляється один бал, по завершенню тестування Ви зможете передивитись правильні та неправильні відповіді.


Проходити тестування та переглядати обґрунтовані відповіді до прикладів Національного агентства, а також до тестових питань деяких ВУЗів (всього 400-та питань), Ви можете за допомого мобільного навчального додатка! 

ЗАВАНТАЖИТИ ДЛЯ Android

ЗАВАНТАЖИТИ ДЛЯ iOS




3.8/5 - (17 votes)