Перелік тестових питань на знання законодавства з відповідями та варіантами відповідей для вступу на державну службу 2023 року (оновлений)

Відповідно до порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної службу, кандидати проходять тестування на знання законодавства, яке проводиться з метою визначення рівня знань Конституції України, законодавства про державну службу, антикорупційного та іншого законодавства.

Перелік тестових питань на знання законодавства та варіанти відповідей (із зазначенням правильної відповіді) затверджуються НАДС та оприлюднюються на його офіційному веб-сайті.

На нашому сайті ви маєте можливість ознайомитись з актуальним переліком тестових питань від 30 серпня 2017 року № 178 (у редакції наказу Національного агентства України з питань державної служби від 24 лютого 2021 року № 30-21) з обґрунтуванням правильних відповідей та проходити безкоштовні онлайн тести.

I. Питання на перевірку знання Конституції України

II. Питання на перевірку знання Закону України “Про державну службу”

III. Питання на перевірку знання Закону України “Про запобігання корупції”

IV. Питання на перевірку знання спеціального законодавства (законів України “Про Кабінет Міністрів України”, “Про центральні органи виконавчої влади України”, “Про адміністративні послуги”, “Про місцеві державні адміністрації”, “Про звернення громадян”, “Про доступ до публічної інформації”, “Про засади запобігання та протидії дискримінації в Україні”, “Про забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків”, Конвенції про права осіб з інвалідністю, Бюджетного кодексу України та Податкового кодексу України)

4.3/5 - (82 votes)